Info Mailingliste Download Registrering Kontakt Links
 

Grundlæggende er Total Commander (tidligere Windows Commander) et filhåndteringsværktøj, der giver dig to vinduer at arbejde med i stedet for Stifinders ene. Afhængig af den valgte visning giver Total Commander dig også umiddelbart mange af de oplysninger om filerne, som du med Stifinder kun finder ved at højreklikke og vælge Egenskaber.

En anden væsentlig forskel på Total Commander og Stifinder er, at Total Commander også er designet til tastaturbrug, hvor Windows Stifinder generelt er svær at bruge uden mus.

Har du tidligere (i de gamle DOS-dage) brugt programmet Norton Commander, vil du umiddelbart kunne anvende programmet, da Total Commander anvender mange af de samme genvejstaster.

Men blot at se på Total Commander som en erstatning for Windows Stifinder, vil ikke være retfærdigt. Total Commander indeholder en mængde andre funktioner, der gør at det erstatter en hel række af programmer. Således er der f.eks. indbygget filoverførsel, der er indbygget en FTP klient (der endda også understøtter FXP (direkte overførsel mellem 2 FTP servere)), der er indbygget en ikonbjælke, hvor du kan oprette genveje til de programmer, du bruger mest og endelig er der også indbygget systeminformation, et multi-omdøbningsværktøj, mulighed for administration af netværkstilslutninger, associering af filtyper og pakkeprogrammer som zip, arj, lzh, rar, uc2, tar, gz, cab og ace.
Programmet videreudvikles løbende og der kommer hele tiden forbedringer og nye funktioner til!

Total Commander kan benyttes med alle versioner af Windows og kan som nævnt ovenfor erstatte mange forskellige programmer, der ligger og fylder op på din harddisk. Alligevel er Total Commander så kompakt, at det kun fylder omkring 20 Mb på din harddisk, så du behøver altså ikke at investere i en større harddisk for at få plads til at installere det ...

Programmøren bor i Schweiz, så man kan med rette kalde Total Commander for computerbrugerens schweizerkniv...

Total Commander findes til alle versioner af Windows, i både 64-bit og 32-bit versioner (endda også i en 16-bit version til Windows 3.x), til Windows CE, Pocket PC, Windows Smartphone og Android.Facebook